No.900 - L'amour


No.900 - L'amour kép

A szeretet olyan, mint a Hollóházi porcelán ellenáll az időnek, értékes és arra hivatott, hogy örökké ragyogjon. A Hollóházi porcelán No. 900 - L’amour díszdobozos kávés szettje a kifinomult ízlés és az elegancia szimbóluma. Ünnepeljük a szeretetet ezzel az exkluzív összeállítással, amely a harmónia és a kreativitás varázsát testesíti meg.

2023 őszén debütált ez a magával ragadó, összeálllítás. Egy teljes mértékben új tervezésű formákból álló két személyes kávés készlet a No.900 - L'amour. Csészéit fül nélkül a minimalista formatervezés fényében alkottuk meg. A csészealjnak nincsen középen külön kialakított csészebeülője, amely egyrészt lehetővé teszi, hogy mellé apróbb édességet, cukrot, kekszet helyezzünk el anélkül, hogy a forró csészhez érnének. Az aljat akár használhatjuk önmagában is. Magasabb pereme megakadályozza, hogy a finomságok lecsússzanak róla.

A csésze külseje, a kiöntő belső felülete és a csészealj pereme egyedülálló, gyöngyházfényes, lüszteres eljárású színes mázat kaptak, amely által válik igazán exkluzívvá ez a csodálatos ragyogású porcelán. Zöld, kék, bordó és fehér gyöngyház színekben, illetve ezek kombinációjában érhetőel a No.900 - L'amour szett. 

Ezt a különleges, exkluzív kávés szettet egy speciális, hozzáadott csomagolóanyag nélküli díszdobozban kínáljuk. A kifejezetten ehhez az öszeállításhoz megalkotott díszdoboz kettő eszpresszó méretű kávés csészét, kettő csészealjat és kettő kisebb méretű tejkiöntőt tartalmaz.

Tökéletes választás ajándéknak, születésnapokra, évfordulókra, Karácsonyra és más jeles ünnepekre, üzleti partnereknek, vagy akár saját magunknak. 

Fedezze fel most!

 

Webshop kínálatunk

Classic kép Classic
Díszes formavilág, hagyományos minta, tökéletes színharmónia.
Exclusive kép Exclusive
Művészi alkotások – porcelánból.
New Line kép New Line
Merész, újszerű, fiatalos, egyszóval „újhullámos”.
Home kép Home
Otthon, édes otthon! – porcelánnal díszítve.

Hollóházi márkabolt

3999, Hollóháza Károlyi út 11.

+36 20 592 2488

Hollóházi Porcelán Bemutató- és Kiállítóterem

1055, Budapest Falk Miksa u. 7.

+36 70 476 4374

Hollóházi garancia

Közvetlenül manufaktúrából ikon

Közvetlenül manufaktúrából

Biztonságosan csomagolva ikon

Biztonságosan csomagolva

Hungarikum ikon

Hungarikum

Pótlás ikon

Pótlás