Hagyomány & kézművesség


A természet érintése

Képzeljen el egy mesebeli vidéket, ahol a természet még ma is érintetlen szépségében várja csodálóit, ahol a sűrű erdőkkel borított hegyek völgyeiben patakok csörgedeznek, ahol a lankák mögül újabb és újabb várak, kastélyok bukkannak elő, és ahol az ember mindig is harmóniára törekedett az őt körülvevő élővilággal. Itt minden a csodáról szól! Kézműves termékeinket évszázadok óta e varázslatos zempléni táj egyik apró falujában, Hollóházán készítjük. Ezért érezheti azt, aki Hollóházi porcelánt vesz a kezébe, hogy a természetet érinti meg. Élje át ön is ezt az élményt! – Mert a természet inspirál, mi pedig alkotunk. 

 

Kézzel – lélekkel

A különleges környezetben különleges porcelánok készülnek – kizárólag természetes alapanyagokból. Az ásványokat a közeli patak vizével keverjük össze, hogy utána gondos emberi kezek megalkossák a díszes motívumokkal megfestett vagy éppen a letisztult, minimalista Hollóházi porcelánt. A készítők helyi mesteremberek, a régió tehetséges kézművesei, akik minden esetben magabiztos ecsetvonásokkal és szívvel-lélekkel varázsolják a finom mázra a változatos mintákat. – Mert a manufaktúra nálunk a hagyományt és a minőséget jelenti.

 

 

Tradíció és minőség

A Hollóházi porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában. 1777 óta nagy utat jártunk be. Részt vettünk a magyar porcelángyártás megteremtésében, jelen voltunk a legrangosabb kiállításokon, készleteink a világ minden pontján megtalálhatók. A hagyományok ápolása és tisztelete mellett büszkék vagyunk rá, hogy a Hollóházi Porcelánmanufaktúra Magyarország egyik legrégebbi, folyamatosan működő gyáraként ma is kész a megújulásra. Évszázados örökségünket úgy adjuk át a fiatal generációk számára, ahogy a tudás anno apáról fiúra szállt. A gyártási folyamatok során a fenntarthatósági célokat helyezzük előtérbe, és közben új trendeket alkotunk, hogy a múlt értékeit a jövő igényei szerint öntsük formákba. – Mert a porcelán számunkra maga a stílus!

 

Stílus és dizájn

A célunk továbbra is az, hogy a hétköznapokba finom eleganciát csempésszünk és az ünnepeket méltó rangra emeljük. Klasszikus, exkluzív és modern kollekcióink minden korosztálynak, minden alkalomra esztétikus és természetes dekorációt kínálnak. Hisszük, hogy egy mesés gyerekkészlettel a legkisebbek is hamar megismerik és megkedvelik a minőséget, hogy a porcelán is lehet trendi a dizájn-lakberendezés tökéletes kiegészítőjeként, hogy az egyedi igények megvalósíthatók, és hogy a természetes szépség sohasem megy ki a divatból. – Mert a Hollóházi porcelán örök!

 

 

Webshop kínálatunk

Classic kép Classic
Díszes formavilág, hagyományos minta, tökéletes színharmónia.
Exclusive kép Exclusive
Művészi alkotások – porcelánból.
New Line kép New Line
Merész, újszerű, fiatalos, egyszóval „újhullámos”.
Home kép Home
Otthon, édes otthon! – porcelánnal díszítve.

Hollóházi márkabolt

3999, Hollóháza Károlyi út 11.

+36 20 592 2488

Hollóházi Porcelán Bemutató- és Kiállítóterem

1055, Budapest Falk Miksa u. 7.

+36 70 476 4374

Hollóházi garancia

Közvetlenül manufaktúrából ikon

Közvetlenül manufaktúrából

Biztonságosan csomagolva ikon

Biztonságosan csomagolva

Hungarikum ikon

Hungarikum

Pótlás ikon

Pótlás